Privacyverklaring



Privacyverklaring Detchco

25 mei 2018

Uw privacy is voor Detchco van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de nieuwe Europese privacywet (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht gaat. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we met betrekking tot onze website www.detchco.com met de informatie doen die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Detchco.

 

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot maximaal zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er gemakkelijk bij pakken.

Andere partijen
Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als de wet zegt dat dat moet of als dat nodig is voor onze dienstverlening. In dit laatste geval bent u hiervan ook op de hoogte.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze website gebruikt alleen analytische cookies.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens
Detchco

De Berckt 8 5991 PD Baarlo The Netherlands Detechco Schuurkenspad 5 5986 PD Beringe info@detechco.com +31 (0)77-7370080

 

 


HEEFT U VRAGEN ?+31 (0)77-7370080


NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heeft u vragen over ons of onze productieprocessen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of telefoon

E-mail: info@detechco.com

Telefoon: +31 (0)77-7370080


DETECHCO
CONTACT

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar

Detechco
Schuurkenspad 5
5986 PD Beringe
Nederland
info@detechco.com
+31 (0)77-7370080


  • 800 - 1700
  • 800 - 1200

STUUR EEN BERICHT

Wij proberen uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden

Nederlands