+

WELKOM BIJ DETECHCO

Welkom op de website van Detechco. Detechco is een bedrijf dat zich bezig houdt met hightech bewerkingstechnieken en gespecialiseerd in de gas turbine industrie. Meer gedetailleerde informatie over onze kennis en specialiteiten treft u links onder de diverse button.
Voor vragen of meer informatie kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.

AL TWINTIG JAAR
ERVARING IN
GAS TURBINE
TECHNOLOGIE

01

ECD

ECD is een proces dat gebaseerd is op het eletrolyse proces en wordt ook wel STEM drilling genoemd.
Het principe is gebaseerd op, een produkt (anode) in een zuur te hangen en daarbij plaats je dan een gereedschap (cathode).
Daarna breng je een spannings verschil aan en hierdoor lossen dan deeltjes van het werkstuk op in het zuur.
Door dit proces gecontroleerd te laten verlopen onstaat de mogelijkheid om gaatjes te boren in gas turbine ondedelen.


Meer weten?
02

EDM

EDM is een proces waarmee in hard materiaal gaten en vormen kunnen worden gevonkt.


Meer weten?
03

REVERSE ENGINEERING

Door middel van laser scannen kunnen wij produkten aftasten, de verkregen informatie wordt daarna bewerkt met een 3D tekenpakket, waardoor een kompleet 3D model verkregen wordt.

Dit produkt kan dan opnieuw gemaakt worden met gieten of frezen.
04

DESIGN

Alle gereedschapen en produkten worden met een 3D tekenpakket ontworpen, dit uiteraard na overleg en rekening houdende met de wensen van onze opdrachtgever.

Detechco maakt gebruik van Pro-Engineering en Unigrafics.


05

CNC FREZEN

Detechco heeft zich door jarenlange ervaring met frezen gespecialiseerd in het frezen van de moeilijkere materiaal soorten. (zoals Inconel 718, Inconel 625, Titanium Grade 1 t/m 5, Enz. enz.) Van zelfsprekend heeft Detechco in andere materiaal soorten zoals diverse RVS-, Aluminium- en Staal-soorten ook de nodige ervaring.

Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van een uitgekiende werkvoorbereiding om er zeker van te zijn dat er efficiënt gewerkt word. Informeer naar onze mogelijkheden.06

DRAAIEN

Detechco heeft zich door jarenlange ervaring met draaien gespecialiseerd in het draaien van de moeilijkere materiaal soorten. (zoals Inconel 718, Inconel 625, Titanium Grade 1 t/m 5, Enz. enz.) Van zelfsprekend heeft Detechco in andere materiaal soorten zoals diverse RVS-, Aluminium- en Staal-soorten ook de nodige ervaring.

Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van een uitgekiende werkvoorbereiding om er zeker van te zijn dat er efficiënt gewerkt word.

Informeer naar onze mogelijkheden.
07

LASSEN

Detechco heeft de mogelijkheid en de ervaring om alle soorten Turbine onderdelen te lassen met TIG, TIG in couveuse (beschermd gas) en MIG.

EEN KIJKJE IN ONZE KEUKEN

+

Gas Turbine Technologies

Praesent ac imperdiet tempor, sapien eu sodales wisi eget luctus elit, lobortis augue. Donec lectus non augue.
Aliquam ultricies leo. Ut bibendum mauris lacus et tortor. Etiam eu aliquam at, bibendum sem, lobortis fringilla, nibh. Phasellus laoreet iaculis lectus. Nullam sit amet lacus. Integer erat volutpat. Nullam in wisi. Maecenas arcu nec lectus luctus et lacus quis diam id dolor ut urna.

PROJECTEN


HEEFT U VRAGEN ?+31 (0)77-7370080


NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heeft u vragen over ons of onze productieprocessen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of telefoon

E-mail: info@detechco.com

Telefoon: +31 (0)77-7370080


DETECHCO
CONTACT

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar

Detechco
Schuurkenspad 5
5986 PD Beringe
Nederland
info@detechco.com
+31 (0)77-7370080


  • 800 - 1700
  • 800 - 1200

STUUR EEN BERICHT

Wij proberen uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden